У мене бiль живе в душi

Александр Цихач
У мене на душі неспокій,
У мене біль живе в душі...
Минає час, минають роки,
А все ідуть із сліз дощі...

Все залишилися позаду:
Любов і сонце золоте,
А зараз поряд тільки зрада,
Зима в душі завжди мете...