В1чна Над1я

Ольга Назарова 4
(пісня на мотив пісні "Надежда")

1)Світить Зірка вічна, неземна,
Світить і ніколи не згасає.
В кожнім серці може буть Вона-
Це Христос. Хто в серці Його має,
Той разОм із Ним в житті піде
І надію в серці буде мати.
Вірний Бог тебе не підведе
Й буде міцно Він тебе тримати.

Приспів:

Надія є лиш у Христі.
Нагорода чекає всіх вірних.
Він може тебе довести
Міцною рукою у вічність.

2)Із Христом спокійно на душі,
З Ним все чітко, злагоджено, ясно.
В Нім спасіння вічної душі.
Він є Ідеал святий, прекрасний.
На Христа, мій друже, Ти дивись
І свій погляд не відводь від Нього.
Ти Йому у всьому підкорись-
Він є правда, і життя, й дорога.

3)Неземну Бог радість нам дає,
Допоможе Він здійснити мрії
І наповнить серденько твоє
Миром і любов'ю Він без міри.
Май ти, друже, єдність із Христом
І дійдеш до вічної Вітчизни,
Де не пануватиме вже зло.
Господом своїм Ісуса визнай!