Буваэ рiзною весна

Олександр Мачула
Буває різною весна

Весна у кожного завжди своя,
вона у душах наших розцвітає.
Хай сніг чи дощ і сонечка немає,
ми ж серцем чуєм щебет солов’я!

Зима цьогоріч вперлась не на жарт,
весні підступно ставила підніжки.
У березні малеча грає в сніжки –
через три тижні, як взяла та старт.

Зима хоч своєчасно й не пішла,
та примхам всім усупереч природи
бридкої в неї не бува погоди
й весна нізащо не буває зла!

07.04.2018

* Цей вірш написано мною на прохання Галини Д. до її зимово-весняного фото з підписом:
Буває різною весна-
Квітуча, тепла, запашна,
Буває з снігом, як зима,
З колючим вітром й трішки зла...