Пристрасть 3

Дмитрий Погребняк 555
Дохлим поглядом ти дивилася на мене
та на своємо обличчі малювала спогади
з коханням к тебе моє серце зранене
вислухувати не хотіла з компромісом доводи...
І ти вичікувала як змія в шухлядці
і як больніше без емоцій норовила ти вкусити
та раптом в грайливому з пристрастями танці
ти забажала на гріх мене спокусити...
І вести почала зовсім по іншому на диво
наполегливо з поцілунком захотіла доторкнутися
томно зітхнувши...обніматися почала сором'язливо
і ми у вічності вирішаем з відчуттями позабутися...