Нема тут кого спитати як у горi виживати

Вера Деревьянко
Душа у мене однолюб
На голові піднявся чуб коли коханий мій помер
І смуток душу мою дер
Не знала я куди подітись щоб від страху і болі захиститись
Як же тяжко нам в розлуці
Йому в могилі мені в скуці
І до сих пір не розумію навіщо так життя із нами діє