Канон Пасхи. Песнь 4

Катерина Пас Чна
Христианская этика. Педагогика.


…На Божественней страже боголюбивый Аввакум
да станет с нами и покажет светоносна Ангела, ясно глаголюща:
днесь спасение миру, яко воскресе Христос, яко всесилен.

Христос вокресе из мертвых, смертию смерть поправ,
и сущим во гробех живот даровав.

КАНОН ПАСХИ.
Песнь 4.  Издательский Совет Русской Православной Церкви. 2003. С. 13.