Iсус життя

Вера Деревьянко
Хто такий живий Ісус

Його не бачила не знаю а боюсь

З ним живу

для усіх велика тайна на яву

Різні домисли розповідають

 але правди і вони не знають

смерть лиш смерть тут переможе

То Ісус напевно смерть похоже
Душу з тіла забирає і на суд до батька відправляє