Лише Viber

Зоя Войтович
Так невпинно спливає час...
Вже два роки не обіймала...
Лише Viber єднає нас...
Тільки цього, нажаль, замало...

Не погладить по косах мама...
Не пригорнеш по Viber сына...
И малесеньку внученьку мала б
Не спускати з рук беззупинно...

Так щодня ми долаємо відстань...
Що у тисячі кілометрів...
Розкидало усіх по світу...
Інтернет нас єднає ввечері...

І летять по дротам поцілунки...
Сину в Польщу пишу з Тель Авіва...
З України вже мама дзвінко:
"Нас, нарешті, весна зігріла..."

І знов стежать за мною з екрану
Найрідніших людей моїх очі...
І...знов спати не зможу до ранку...
І сльозами подушку намочу...

І...хтось скаже...це вибір...був твій!
Тільки я не сама обирала...
Вже не раз був в житті буревій...
І не раз падала і вставала...

І мене не зламала смерть...
І хворобі порвала тенета...
Тож і відстань...хоч все шкереберть...
Я здолаю...дзвоню з інтернета...