Виклик

Аристократ Ка
Не роби небезпечних рухів
пристегни свій пасок безпеки
я вичавлюю твою душу
провокую тебе на втечі.
Бо вогонь, і мене не зупиниш
надто сильна - ти обпечешся
усміхаєшся, прагнеш почати
То заходь. Може роздягнешся?
Перший хід починають білі
Ти блефуєш, бо можеш краще
викликай своїх демонів,милий,
ти не бачиш , я й так пропаща.
Гірше з того ,що може статись
я довірюсь тобі і зірвуся
твої очі - вони гарячі
та повір , я тебе не боюся
Чорні ходять
А я спокушаю
Твої нерви і так вже на грані
Скільки будеш чекати безсилий?
Роз'ятри
залікуй
свої рани.
І почнется така колотнеча
де вогонь у кімнаті господар
по підлозі розкидані речі
поясни хто й кому володар ?