Зi святом Великодня

Антон Мечик Днепр
З Великоднем Вас вiтаю!
Вcим без винятку бажаю:
Святкового кулича,кольорового яйця!

Щоб слова "Христос Воскрес!"
Стали символом чудес,
А Господне воскресiння
Дарувало нам спасiння:

Вiд злодiйства,казнокрадства,
Бездiяльностi,пияцтва,
Вiд зневаг i бiд,презирства,
Вiд всiлякого-насильства.

Вiд хвороб,зневiря,страху
вiд злочинностi-розмаху
Безробiття,безгрошiв*я
В роки-повного свавiлля!

Нi!Тверде -вiйнi на сходi,
Щастя,злагоди-в господi
Повноцiнного-життя
Та-гiдного майбуття!

Щоб Христовi заповiти
Черствiсть душ змогли зiгрiти
Розтопити кригу зла
Поселити в них добро!!!