Шчасце колера карыцы

Рекси Александрова
Я на паперцы шчасце намалюю,
Вазьму нажніцы ды выражу яго,
У карыцы колер афарбую,
Па кавалках раздару да аднаго.

Аддам я тым, каму так не хапае
Любові, ласкі, цеплыні.
Хай кожны з іх хоць на хвіліначку адчуе
Трошачкі жыццёвай дабрыні.