Взираймо т1льки на Христа

Ольга Назарова 4
Ми звемОся з вами християни-
Тож взираймо тільки на Христа
І тоді Бог зАвжди буде з нами,
Його вічна святість, чистота.

Поверхнева віра ненадійна,
Як рослина, що без корінця;
Й нас задавлює, полонить гіркий відчай
Й сумніви без краю й без кінця.

Мир і спокій нас не наповняють -
Вся увага на своїх жалях;
Віру нашу швидко умаляють
Відчай, сумнів і постійний страх.

Господу Христу булО нелегко.
Хто з людей Ісуса розумів?
І багато хто бажали смерти,
Говорили безліч бридких слів...

Божий Син святий і непорочний
Муки на хресті за нас терпів,
Щоб ввійшли ми з вами у дім Отчий,
Щоб ввійшли в Святий Єрусалим.

Все звіряймо тільки по Ісусу:
І думки, й бажання, почуття;
Хай любов наповнить серце й душу,
Все єство і все наше життя.

Як Творця щоденно прославляєм?
Чим живемо й дихаємо ми?
Богу кожну мить ми догоджаєм?
Чи є світлом ми серед пітьми?

Хай відійдуть сумніви й тривоги-
Бог надійний, вірний і постійний
Не покине нас серед дороги
І твоє життя на краще змінить.

Пробувай у Слові і в молитві,
Прославляй Творця з народом Божим.
Бог веде за нас з тобою битву-
З Господом усе ми переможем.