Спасибi

Олександр Мачула
Я дякую тобі, мій Боже,
що рано-вранці устаю,
що сам іще ходити можу,
знайомих, друзів впізнаю.

Що світ барвистий чую й бачу,
за неба чисту синяву,
за серце щире і гаряче,
що у країні цій живу.

Що можу мріяти й любити,
а не томитися в журбі,
що сильно не хворіють діти –
спасибі, Господи, тобі!

06.04.2018