Канон покаяния

Вячеслав Лопухов
Боже, храни землю Русскую!
Святый, храни Православную!
Наши грехи, Боже, нам прости,
Боже всемогущий, помилуй живых.

Яко благословен Ты от всех родов
Отче небесный – творец земли.
Славится имя пречисто Твое
Славим, Боже, победы Твои!

Веруем мы в Вседержителю, веруем,
Веруем в Сына, Спасителя, веруем!
Веруем в Духа Святого, небесного!
Ради любви свято веруем, веруем!

(отрывок)