Давай на ти

Владимир Александрович Наумов
Давай на «ти», для нас так буде краще,
Та вип’ємо з тобой на брудершафт.
Щоб не лякали почуттєві хащі,
Щоб літній день нам вечір прикрашав.
Щоб східне сонце не сліпило очі
В той час, як ніч в безсонні провели,
Щоб кожний ранок лиш добро пророчив,
Та лагіднішим був від ковили.
Давай з тобою візьмемось за руки –
Дорога довга – неблизький наш край.
А теплота довірчої сполуки
В серцях відтворить нам астральний рай.
І будеш ти на все життя щаслива,
Бо нас веселка поєднала двох,
Давай на «ти», і хай кохання злива
Освятить нас та допоможе Бог.

15.07.2008 р.