Ти десь там в небесi

Владимир Александрович Наумов
(дружині)
Ти десь там в небесі,
Де мов сон, голубінь,
Де немає гріха
Та відсутня турбота.
Я благаю тебе:
Ти хоч там відпочинь,
Серця вічна любов
І безмежна скорбота.

29.11.2007 р.