Сувенiр -песня-школьники-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Від самого ранку
сонце – добрий знак!..
Бо нарешті – квітень!
Наче той юнак!..
Зелен капелюшок.
Голуб на плечі.
А за ним – усі ми,
щастя шукачі!..

Приспів:
…Його парфуми!..
Його манір!..
День того квітня –
як сувенір!..
Життя з нового
навкруг листа!..
Свята у школі –
ще більш свята!..

Промені і бризки
світла і води.
Мріється у квітні
любо нам завжди.
Сонце у зіницях.
Дудка чарівна.
Аплодує квітню
рідна сторона!..

Приспів.

Квітень 2018