моя iстина

Вера Деревьянко
Пливуть удачі
душа радіє
тим що плине я володію
 а від горя дуже  плачу не буває в нас іначе
Кожен з гідно плину в житті діє
Якже добре коли щастям володію
І як дитя тоді радію