Худо хо ласа

Рахим Карим
;еч ишни Олло;сиз ечмадим,
;ар ишда масла;ат сўрадим.
Бир ла;за Ўзидан кечмадим,
;ар ишда ижозат сўрадим.

Бе;уда ўт, сувни кечмадим.
Тангридан ;аловат сўрадим.
Та;дирим ўзимча ечмадим,
Олло;дан ижобат сўрадим.

Неники буюрса айладим,
Хо;ишин, измини сўрадим.
Фармонин, ;арорин пойладим,
;ар ишда раъйини сўрадим.

Бурмадим ўнг-сўлга бесоро;,
Умримнинг узангин бе;уда.
Тўхтатса – тўхтадим Олий Зот,
Ёл;изнинг Ёри дер бир Худо!

Йўлдаман, чўлдаман, дўлдаман,
;аётим улови борар бот.
;аёнга бошласа йўлни ман,
Бургаймен ўйламай шу за;от.

Оламда камтарин яшадим,
Олло;им ;албимда яшади.
Минг ўйлаб бир ;адам ташладим,
Яратган ;а; йўлга бошлади.

;ар ишни ;илгаймен бошласа,
Етишмо; бўламан маслакка.
Етаман, Худойим хо;ласа,
;ўмсаган энг олий тилакка!