Насолода

Алексей Зёменко
             


               Яка потреба писати вірші,
               А може краще прожити в тиші.
               Ні, насолода сказати словом
               Що відчуваю і бачу зором.
               Що розповіли учора люди,
               Про що згадаю і вранці буде.
               І про природу, яка довкола,
               Як сходить сонце і зірок кола.
               Як дощ співає і про хмарину,
               Красу дівочу, красу купини…
               І про життя – як гарну школу…
               Це насолода – сказати словом.




                12.06.1999р.