Я вiтаю

Светлана Камышная
Я вітаю!...
Бо Ви щасливі!
Вже щасливі, бо живете!
То нічого що скроні сиві,
Головне, що душа цвіте.
Я вітаю! ...
Бо так багато, хто полишив життя молодим.
Пам'ятаймо! - Життя то свято,
І цей дар є для всіх святим.
Я вітаю!
Бо день- дарунок,
Кожна мить, то щаслива мить.
То Божественний поцілунок, який нам дозволяє жить!