старые клены

Видгор
шумям за нашими
стёклами
старые клены
и опадают
листья
ещё зелёные

сердце болит 
жаль его
никто
не исцелит
да
и на дворе
стоят
не мои
денёчки
видно
сам виноват
не с теми
проводил
я ночки