Усмiшка

Юра Прокопенко
Осяє усе навкруги
Та щира усмішка одраз,
І сонячніш стане тоді
В душі, та й на серці в цей час.

Вона як той сонячний промінь,
Що світ наповняє ще зрання.
Ласкаво окута й зігріє
І жити пробудить бажання.

То усмішка, мало їй треба,
Лиш світу відкритись охоче.
Прийняти таким як і є все,
Любов’ю наповняться очі…

Розтануть усі перепони,
Де усмішка мило просяє.
Відступлять всі різні закони
І праведність світ наповняє.