И не выдумывай... Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
"Не вигадуй, що романтики в минулiм"

Не відпускай мене ні думкою, ні словом,
Ні ясним днем, ні в темну ніч, ні у вві сні.
Вір, знайдемо причал ми, навіть випадково,
І в творчості часи настануть осяйні.

Тож не вигадуй, що романтики в минулім,
Й для мемуарів саме підходящий час.
Не всі ще наші бригантини затонулі,
Втім, є для серця лікарі й зорить свіча.
 
Ми віднайдемо місце, де вві сні стрічались,
Там обвінчає нас зніяковілий Бог. 
З тобою тет-а-тет ми ще не намовчались,
Очима не сказали й слова про любов.
------------------------------
«И не выдумывай, что романтичность – в прошлом» Лидия Скрипка

Не отпускай меня ни мыслью и ни словом,
Ни ясным днём, ни ночью, ни во сне.
И верь: найдём причал однажды снова,
Ведь время в творчестве опять ведёт к весне.

И не выдумывай, что романтичность – в прошлом,
Что мемуаров наступает час.
Ещё найти лекарство сердцу можно,
Не весь наш флот разбит, горит свеча.

Найдем мы место, где во сне встречались,
И обвенчает Бог меня с тобой.
С тобою тет-а-тет не намолчались
И взглядом не сказали про любовь. (4.04.2018)