Украинский Гарик 499

Владислав Красса
Український Ґарик 499


За мотивами І. Губермана

Піду навік в ніде і в нікудИ.
А все, що накопичив і виношував,
Промиготить у дзеркалі води
Стрімкого часу нашого хорошого.