Пристрасть 2

Дмитрий Погребняк 555
Приголубили відчуття ми поцілунком
злились обопільно в одне ціле
і насолоджувались любовним трунком
таємниці душі лише нам зрозуміле...
Ми один одного розгадуємо по погляду
лагідні слова з Коханням шепочемо
і чекаємо належного до нас догляду
у відповідь віддячіти звісно захочемо...
І пристрасть тіло навпіл ріже
а серце вискакує з грудей
а ти стоїшь...вже в негліже
в очах у мене паморочиться та пливе...