Иероглиф мелодии любви. Пер. с укр. яз

Светлана Тарасова 62
Иероглиф мелодии любви

  http://www.stihi.ru/2018/03/29/8271


Светлана Пирогова


Ієрогліфом дивним вплітався вечір...   
Цілували теплі долоні...
Розсипались пазли п*янкої предтечі
І складались не по сезону.

А серця роздягали легкі флюїди,
Чарувала ніжністю ліра.
І любові, і ласк росла піраміда,
Аж  під шкірою кров тремтіла.

Орхідеї білі з корінням в повітрі
З ієрогліфом в мить змішались.
І не дивлячись в ноти, що на пюпітрі,
Мелодійно  двоє кохались.

              **
Иероглифом дивным вплетается тьма
Целовались ладони тёплые.
И рассыпались пазлы в предчувствьи хмельном
И слагались небрежно стеклами.

А сердца раздавали флюиды легко,
Чаровала нежностью лира.
И любОви, и ласки росла пирамида,
Что под кожею кровь стремилась.

Орхидей белых запах корнями своими
Иероглифом переплетались.
И не глядя, что в нотах написано было
Мелодично двое влюблялись.