Залежн сть

Хохол Хохотович
Я дивилася б на тебе -
Без упину цілий місяць,
Потерпіла б, якщо треба
Й не сходила би попісять.

Заворожена - немовби,
Твоїм голосом тремтливим,
Випадаю, наче пломба,
Від укусу ікол хтивих.

Зачарована немовби,
Дивним поглядом блакиті,
Вибухаю, наче бомба
Ядерним грибом - від хіті.

Я дивилася б на очі,
І тулилася б губами,
Якби знав ти, що я хочу
Зробить з тобов для забави.

Упадаю у залежність
І лоскочу тебе слізьми,
Як же ти мене бентежиш,
У мої сімдесят вісім.

Бо любові - всі покірні,
Бо любов - вагомий фактор,
Що спричинює в покійних
Розрив серця від інфаркту