Флюорит для самого себе

Наталка Змиивна
Зелено-бузковий флюорит, знайдений при дорозі, –
Трикутний малюнок тріщин та сколів.
Навіть плавиковий шпат долю змінити в змозі –
Просто втік з вантажівки – й впав долі.

Для когось ти просто сировина й не більше,
А хтось знайшов у пилюці, і пише вірші.

23.03.18