Тiк-так

Олександр Мачула
Тік-так…*

Машина часу форми квітки
під стрілок лагідний танок
пливе в нікуди із нізвідки
у вічнім мерхоті зірок…
Чарівний вечір, тихо, тепло,
а так буває уві сні,
й годинник тікає нестерпно,
і тануть мрії вдалині…

03.04.2018

* За мотивами твору автора сайту „Клуб поезії“ БЕЗ „Навесні“.