Десь там, за хмарами

Князев Дмитрий
Десь там,за хмарами,сонце моє встає
Десь там,в серці за брамами,любов ще живе
Й тягнеться до тебе...

Розірвали океан на шматки
І порізали на рівні та сумні думки
Затягнуло небо хмарами й пішли дощі
Розділили нас з тобою вони назавжди

Десь там,за хмарами,сонце моє встає
Десь там,в серці за брамами,любов ще живе
Й тягнеться до тебе
Десь там,за хмарами,щастя моє є
Знати про себе дай...Only mine

Намагалися забути,жити так як всі
Серця власного не чути,не кохаючи
Ти казала,це на краще,що така як всі
Та без тебе все інакше,порожньо в душі

Десь там,за хмарами,сонце моє встає
Десь там,в серці за брамами,любов ще живе
Й тягнеться до тебе
Десь там,за хмарами,щастя моє є
Знати про себе дай...Only mine
                03.04.18