Люблю

Хохол Хохотович
Я люблю - хай бачать люди,
Мою пристрасну любов,
Що тривожить мої груди,
І нуртує мою кров.

Стане світ перед тобою,
У благанні на коліна,
Управляєш ти судьбою -
Я підкорююсь велінням.

Королева - мого серця,
Що не може надивитись
У золочене люстерце,
Кимось знічевя розбите.

Я люблю, що аж не в змозі
Себе втримати - в руках,
Почуттів тих передози -
В твоїх бачу синяках.

Я люблю тебе до скону,
Поки ти іще не здохла,
Почуттів тих рубікони -
Не перейдемо удвох ми.

Я люблю тебе всім серцем,
Як ніколи не любив,
Що в сімейнім нашім герці
Якось взяв би - та й убив.