Стишок-четверишок. Мелочь

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Дрібниця.

Ой, мамо! Як же треба помилитись! —
Не вийшло з чоловіком не сваритись.
Знов лаялись. Хотів мене побити!
Дрібниця?! Ну а з трупом що робити?!


"Тисяча із Хвостиком".