Циска даг1а...

Роза Даурбекова
           Циска даг1а
           Корат хайна,
           Дог1а делх.
           Асхьаб г1ерта
           Ара даккха
           Циска 1ех.

           -Дит со, дит со-
           Йоах цо цинга,
           Ц1оаг1а детт-
           Тоадле, шолле
           Йиш яц сога-
           М1араж етт.

           Асхьаб ц1аьхха
           Ц1оаг1а даьлле
           Юха воал.
           Циска сихха
           Кхоссадалле
           К1айла доал.