завтра або завтра?

Юлия Юк
"завтра" диктує нові правила,
"завтра" диктує дикий темп.
я розчиняюсь у яскравому зареві
невідомих досі планет.

я позбуваюсь усього зайвого,
кличу свої молоді вітри.
завтра ми відлітаємо
у далекі космічні світи.

"завтра" мене не знатиме,
я змінила пароль.
завтра не буду за гратами,
навпаки - я новий герой!

голосом, словом, думкою
"завтра" я підкорю.
стану ядучими візерунками
на залізному склі. отже, ЖИВУ!