Свидетельство Любви

Андрей Российский
Свидетельство любви -
Поэмы чувственные строки
Неведомы остались навсегда.
Трагедией владетель их исполнен -
Тот, кто любим об этом не узнал.
Знать не хотел он ничего о боли,
О счастье, о высокой доле,
И узы беспокойно разорвал.
Поэт, напрасны все слова твои.



LOVE TESTIMONY

BY ANDREY RUSSIAN

Love testimony -
Sensual lines of poem
Forever have remained unknown.
Full of with tragedy it's owner -
Beloved one did not found it out.
A thing not want to know about pain,
About happiness, about high share,
And bounds restlessly he broke.
Poet, all words of you in vain.