З днем дурника

Дмитрий Погребняк 555
Дурням зовсім ніколи не вірять
зате в обличчя точно знають
їхніх думок нікому мірять
лише богатьох у начальстві тримають...
Вони яскраві і запальни оратори
нема про що вміють тріпатися
їм позаздрять іменіти літератори
як їм в променях слави вдається купатися...
Проти течії дурні ці пливуть
хочуть вершину айсберга підкорити
хоч ці своєрідни генії у гуморі живуть
сьогодні у розіграшах треба іх дурити...