Я тобi обiцяла не плакати

Миклош Форма
Я тобі обіцяла не плакати,
тільки влади такої не маю.
Сльози тихою стали ознакою,
що тебе, наче юна, кохаю.

Наче юна, я слізьми вмиваюся
та крізь сльози сміюсь і сумую.
Ні коханням, ні слізьми не граюся.
Як мене тільки любиш такую?

Обіцяла не плакати, каюся,
але влади не маю такої.
Я крізь сльози щасливо всміхаюся,
бо кохання мені ти накоїв...