Тебе, родной мой!

Татьяна Павлишена
На  облаках  сонет  тебе  я  напишу.
Легко  Душой  до  неба  дотянуться!
Тобой  живу, тобой, родной, дышу!
С  тобою  мне  уже  не  разминуться!
За  нами  вьётся  шлейф  прожитых  лет,
Где  было  всё: и радость  и  печали,
Рождение  детей, уход  родных,
Покинувших  наш  Бренный  Свет.
Всё  вместе  мы  с  тобой  переживали.
Такие  разные. Я - Пламень, а  ты - Лёд.
С  годами  -  равновесия  достигли.
Летит  по  жизни  наш  семейный  самолёт.
Мы  верный  для  себя  маршрут  постигли.
Мы  главное  сумели  сохранить:
Любовь и Верность, побороть  недуги,
Не  обвинять, не унижать и не винить,
Сумев  созвучие  найти  друг  в  друге.
Мы  вместе  отшагали  сорок  лет,
Встречая  радостно  закаты  и  рассветы.
И  ближе  никого на  свете  нет,
Кроме  тебя! Благодарю  за  это!
Живи,  родной ! С  тобой  и  я  жива!
Мы  -  живы!  Вот  и  Слава  Богу!
И  в  этом  помогают  нам  слова :
Осилят  лишь  идущие  Дорогу!

БЛАГОдарю  Кирилла  Ивницкого,  который  перевёл  это  стихотворение  на английский  язык!  Предлагаю  прочитать  и  оценить  -  Татьяна  Павлишена

I'll  write the  sonnet  for  you  on  the  cloud.
I  can  reach to the heaven  so  easy!
I  live  in  you, you live  in  me - no  doubt!
I call you: "Hero"  and  you  call  me: "Sweetie"

Yes, we  together  live  on  our  Earth,
The  married  couple's  going through  the  years.
And  everything  was  in  our  life -
The  death  of  kin, the joyful  children's birth,
The gladness  was, and  was  the  bitter  tears.

We're  different. I'm  the  Fire, you're  the  Ice.
The harmony  we  reached  over  the  years.
Through  life  our  family's  plane  flies.
In  life  we  have  built  the  right  route, dear.

We  managed  to  preserve  the  trust - it's  main!
We  managed  to  preserve  the  true  devotion,
We'll never  hurt  and  we  will  never  blame,
And  our  feelings  are  like  the  vact  ocean.

Live, my  beloved! Whith  you  and  I'm  alive!
We  are  alive! "Thank  goodness!" - we  will  say.
Because  we  knew  one  thing  in  our  life -
Who  are  together  -  that  won  the  life  way.