Туман обiймаe дороги

Катерина Жебровська
Туман обіймає дороги…
Німіють дерева в імлі…
Згасають у снах застороги…
Складаються з тиші псалми…

Туман обіймає дороги…
Гойдається мороком світ…
Напнули вітрила тривоги,
Не в змозі спинити політ…

Туман обіймає дороги…
Крізь простір і час – молоко…
Холодний забілений спокій…
Туман розливає Любов…

31.03.2018