***

Резеда Магди
Тынды давыл. Йорэк тыныч типте.
Бер тавышсыз кием жыйдын син.
Ачык калды ишек, калды ачкычларын
Бу булмэдэ калдык тынлык хэм мин.
Калды монда безнен шаярулар,
Тоннэр кайнарлыгын саклар мендэр.
Фотоларда булган мэхэббэтне
Жил шаярып чит-ятларга сойлэр.
Барсы элеккечэ калды, э шулай да
Барлык донья китте синен белэн.
Кичен ятсам хэрчак сине уйлыйм,
Сине уйлыйм уянгач та иртэн.
Син кайтмассын инде кирегэ
Хэм бу кирэк тугел бугеннэн
Э остэлдэ хаман яталар
Син калдырып киткэн ачкычлар.