Д. С. Ч. 550 Всякий-всякий...

Станислав Вогульский
                Юным  всякий  бывал
                и  в  грехах  живал.
                Р.Н.П.П.
                Почти  дословно.
"Всякий-всякий  молодым  бывал.
Всякий-всякий   во  грехах  живал.
Всякий-всякий   глотку  заливал.
Всякий-всякий   всяких  целовал.
Всякий-всякий   их  -  на  сеновал.
Всякий-всякий   их  -  насиловал.
Всякий-всякий   их  -  оценивал.
Всякий-всякий   их  -  оцеливал.
Всякий-всякий   -  овеселивал.
Всякий-всякий   -  овесенивал."
                До  1968