Юмореска

Николай Николенко 2
Шли вовки ,обидва сірі

Стріли барана

Підєм з нами ,

Трєтім будєш,

Випьємо вина,

В ресторані лісовому,

Напилися в дим,

І добрячє, закусили,

Бараном д у р н и м !


Тож коли ,тєбє г у к а ю т ь !

Двоє
В гастроном !

Берєжись !


Щоб с тобой ,

Нєстало ,тє що з б а р а н о м !

2018рік