Что мне осталось

Иван Малеев 2
Що мені в житті зосталось?
жити рік,а може два
слабі стали руки,ноги
посивіла голова.

Сон мій став...не сон а назва
химерні думи в голові
цілу ніч кручусь в постелі
очами кліпаю в пітьмі.

Щось болить,а щось там ниє
чи хвороба,чи просто так
може випивка так діє
а може курива,табак.

ЩО було? роки минають
в організмі лиш сміття
сімдесят пятий рік минає
назад немає вороття.

Та в мене є одне бажання
щоб смерть гарненькою була
щоб з хвилястою косою
гарна,ніжна,молода.

Щоб тихо,ніжно,повела
у рай чи в пекло,за собою
і хай там Бог чи може біс
моєю тішаться душою.