Над Прыпяццю Мазыр

Анна Пикуза
Над Прыпяццю Мазыр — цудоўны горад
Над Прыпяццю Мазыр — дзяцінства
                прыгажосць
Над Прыпяццю Мазыр — інакшы, як
                учора
Бо сёння ў ім, я толькі званы
                госць...
Над Прыпяццю Мазыр — люблю твае
                пагоркі
Над Прыпяццю Мазыр — варожыць і
                заве
Над Прыпяццю Мазыр — мой лёс 
                салодка горкі
Цябе мая душа пачуццем не міне.....