Не треба розлуки!

Валентина Вересоцкая
Пишу тобі знову.І Знову!
Можливо щось склалось не так!
Надмірна вечірня розмова
Подає нам таємний знак.

Не треба розлуки!Не треба!
Не треба людської ганьби!
Ти - сонячне зоряне небо!
Ти - радість в моїй журбі!

Березень 2018