В чем счастье?

Александр Шевченко 62
В чем счастье?

В чем счастье, вы меня спросите,
На это правильный ответ я знаю-
Вы просто для других живите,
Своей души частичку отдавая...

Так удивительно наш мир устроен,
В нем только любовью нужно жить,
Счастья, из всех лишь тот достоин,   
Кто, без остатка себя может подарить...

Призрачны лики счастья, кроме одного-
Всегда любить, и быть любимым,
Тогда не нужно больше ничего,
Будет оно всегда неповторимым...

---------------------------------

У чому щастя?

У чому щастя, ви мене спитайте,
Відповідь правильну на це я знаю,
Просто себе частинку віддавайте,
Шастя розгадки іншої немає...

Влаштовано все дивно в цьому світі,
Кохання і любов правлять у ньому,
Лиш, хто любов дарує, зможе порадіти,
Не можна мати щастя по другому...

Примарні види щастя, крім одного-
З любові почуттями завжди бути,
І непотрібно тоді більш нічого,
Це щастя вже ніколи не забути...

28-03-18.