Зимова казка

Анатолий Павленко
Мов  казка  чи  примара…
                Ні,  це  ж  треба:
Лапатий  сніг  дарує  щедро  небо,
Ще  й  вітерець  не  ворухне  стеблину,
Корону  білу  з  неї  щоб  не  скинуть.

Так  безтурботно,  хороше  іти,
Даруєш  усмішку  назустріч  снігу  ти.
Переповняє  груди  радість,  наче
Таку  красу  в  житті  уперше  бачиш.

Час  промайне, й  без  мене  ти  колись
Знов  в  казку  попадеш  цю – не  журись:
Сніжинкою  впаду  тобі  на  вії
І  добрі  спогади  про  нас про двох  навію.

А  вже  ж,  навію.