From Xenia Nekrasova. 3

Игорь Вячеславович Топоров
HOW CAN I WRITE MY POEMS ?
A SHEET OF PAPER IS SO SMALL.
AND FATES HAVE GROWN SO MUCH
INTO THE SKIES' OVER EXPANCE
HOW TO PLACE THE SKIES IN THE
PAPER'S SHEET'S QUARTER ?

    March, 26th,2018

                Ксения Некрасова

КАК МНЕ ПИСАТЬ МОИ СТИХИ ?
БУМАГИ ЛИСТ ТАК МАЛ.
А СУДЬБЫ РАЗРОСЛИСЬ
В НАДШИРИИ НЕБЕС.
КАК УМЕСТИТЬ НА ЧЕТВЕРТУШКЕ НЕБО ?