В син х-син х тво х очах

Марина Хмель Колесник
В синіх-синіх твоїх очах
Бачу небо,
Чути тихий твій ніжний спів
У віконце,
В теплих-теплих твоїх руках,
Як і треба,
Посміхається без зубів
Наше сонце.
У п'янкому-п'янкому твоє-
му волоссі
Заблукав від ясного со-
нця промінчик...
Я не знаю, чи доля є,
Та здалося,
Що дивитись на вас обох
Можу вічно...
Я кохаю тебе, моя
Білосніжко,
І кохаю цього весе-
лого гнома -
Покладемо його в мале-
сеньке ліжко,
Й на хвилинку залишимось
Самі вдома.